logo

Fytoterapia

Fytoterapia v tradičnej čínskej medicíne patrí k základným terapeutickým postupom zameraným na podporu a harmonizáciu ľudského organizmu. Patrí k najprepracovanejším systémom bylinnej terapie na svete.

Bylinné produkty čínskej medicíny

Fytoterapia je základnou súčasťou terapeutických postupov tradičnej čínskej medicíny. Fytoterapia využíva biologicky aktívne látky obsiahnuté v rôznych častiach rastlín (listy, stonky, kvety, korene). Prírodné látky sú často k ľudskému telu šetrnejšie a tým dokážu jemne pomôcť doladiť a podporiť celkové zdravie a pohodu.

Poznáme mnoho rôznych foriem bylinných prípravkov, dôležitý je ale vždy individuálny prístup.

V rámci služieb v oblasti fytoterapie ponúkame široký výber bylinných produktov vo forme guličiek (wan), tabliet (pian) a medicinálnych húb vo forme extraktov. Hubové extrakty sú dostupné samostatne alebo v kombináciách rôznych druhov húb a byliniek.

Zároveň ponúkame možnosť INDIVIDUÁLNYCH BYLINNÝCH RECEPTÚR. Návrh bylinnej zmesi pre podporu vášho organizmu je odporúčaný na základe podrobnej vstupnej diagnostiky.

Používame overené byliny a bylinné produkty od TCM Bohemia a MycoMedica. Produkty sú vysokej kvality a sú testovaná v certifikovaných európskych laboratóriách.

Bylinné receptúry a poradenstvo poskytujeme na základe vzdelania v odbore TRADIČNÁ ČÍNSKA MEDICÍNA v trvaní 4,5 roka ukončeného záverečnou skúškou na TCM Inštitúte v Prahe.

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.