logo

Banánové lievance z ovsených vločiek

Chutné a nenáročné banánové lievance...

Banánové lievance

    Použité suroviny

-        banán 1 ks

-        vajce 1 ks

-        ovsené vločky – cca 2 hrste, záleží na veľkosti vajíčka a banánu

-        štipka soli

-        ghee

Postup prípravy

Uvedené suroviny zmiešame, zmes by mala byť polotuhá. Pokiaľ nemáme lievancovú panvicu, pomocou veľkej lyžice vytvoríme na panvici s rozpusteným ghee malé lievance, ktoré opekáme z obidvoch strán. Z uvedeného množstva surovín nám vyjdú tri lievance.

Podávame s čímkoľvek, čo máme radi. Výborné sú s javorovým sirupom, mäkkým tvarohom a škoricou.

Autor receptu a foto: Biľová Danka

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.