logo

Hlavné jedlo

Hliva ustricová s quinoou

Zdravá nízkokalorická pochúťka s obsahom cenných beta-glukánov a ďalších bioaktívnych látok pre podporu imunity, srdcovo-cievneho a nervového systému.
čítaj viac

Pstruh so zemiakovo – karotkovým pyré a hubovou omáčkou

Pstruh dúhový - patrí medzi stredne tučné sladkovodné ryby. Obsahuje zdraviu prospešné omega – 3 mastné kyseliny.
čítaj viac

Tuniak so zeleninovou oblohou

Zdroj plnohodnotných bielkovín a zdravých tukov. Nízky obsah sacharidov. Množstvo vitamínov a minerálov.
čítaj viac

Hráškovo-mätové rizoto s krevetami

Lahodné rizoto s krevetami, alebo rybou. Vyberte si podľa chuti...
čítaj viac

Špargľa s vajíčkom na mäkko a hľúzovkou

Špargľa s vajíčkom na mäkko je vynikajúca rýchla, ľahká a zdravá večera. Hľuzovka jej dodáva originálnu chuť a posúva toto jedlo o niekoľko tried do kulinárskych výšin...
čítaj viac

Pečená brokolica s hummusom

Lahodne pikantná brokolica s hummusom. Zaujímavá aj pre vegetariánov...
čítaj viac

Morčacie špízy s domácimi chipsami z batátov

Chutný špíz, atraktívne servírovanie....
čítaj viac

Steak s grilovanou zeleninou a šampiňónmi

Chutná pochúťka pre milovníkov steaku. Základom je kvalitná sviečková a správny postup prípravy...
čítaj viac

Rýchle kamutové rottini s hríbikmi

Chutné, zdravé, rýchla príprava... Kamut patrí medzi najstaršie druhy obilia...
čítaj viac

Filipínske karfiolové adobo

Veľmi rýchla a chutná exotická pochúťka ...
čítaj viac

Morčacie kari

Indická kuchyňa na tanieri. Harmónia chutí vytvorená kombináciou použitých ingrediencií, aromatických byliniek a korenín...
čítaj viac

Cuketové lievance

Lahodné cuketové lievance servírované s bielym jogurtom a uhorkovým šalátom.
čítaj viac

Zapekaná cuketa so zeleninou a balkánskym syrom

Zapekaná cuketa so zeleninou a balkánskym syrom - rýchla príprava, zaujímavá chuť...
čítaj viac

Krémové cesnakové kuracie prsia, kamutové špagety aglio e oglio

Lahodné krémové cesnakové kuracie prsia, kamutové špagety aglio e oglio
čítaj viac

Rybie prsty z dúhového pstruha pečené v rúre

Zo pstruha odstránime kožu, nakrájame priečne na plátky cca 2 cm, necháme marinovať v zmesi z kefíru, horčice, soli a čierneho korenia.
čítaj viac

Steak zo pstruha dúhového s chrumkavou prílohou

Kúzlo tohto receptu je v kombinácii chrumkavej kože ryby a krehkej prílohy. Postupujte podľa návodu, špeciálne pri príprave ryby. Môžete použiť dúhového pstruha s kožou, alebo lososa s kožou.
čítaj viac
Strana 2 / 4
| Recepty / Hlavné jedlo
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.