Hlavné jedlo
Zdravá nízkokalorická pochúťka s obsahom cenných beta-glukánov a ďalších bioaktívnych látok pre podporu imunity, srdcovo-cievneho a nervového systému.
Recept s čarom exotiky ...
Náš tip na chutný obed, alebo večeru...
Pstruh dúhový - patrí medzi stredne tučné sladkovodné ryby. Obsahuje zdraviu prospešné omega – 3 mastné kyseliny.
Zdroj plnohodnotných bielkovín a zdravých tukov. Nízky obsah sacharidov. Množstvo vitamínov a minerálov.
Lahodné rizoto s krevetami, alebo rybou. Vyberte si podľa chuti...
Špargľa s vajíčkom na mäkko je vynikajúca rýchla, ľahká a zdravá večera. Hľuzovka jej dodáva originálnu chuť a posúva toto jedlo o niekoľko tried do kulinárskych výšin...
Lahodne pikantná brokolica s hummusom. Zaujímavá aj pre vegetariánov...
Chutná pochúťka pre milovníkov steaku. Základom je kvalitná sviečková a správny postup prípravy...
Chutné, zdravé, rýchla príprava...
Kamut patrí medzi najstaršie druhy obilia...
Indická kuchyňa na tanieri. Harmónia chutí vytvorená kombináciou použitých ingrediencií, aromatických byliniek a korenín...
Lahodné cuketové lievance servírované s bielym jogurtom a uhorkovým šalátom.
Zapekaná cuketa so zeleninou a balkánskym syrom - rýchla príprava, zaujímavá chuť...
Lahodné krémové cesnakové kuracie prsia, kamutové špagety aglio e oglio
Zo pstruha odstránime kožu, nakrájame priečne na plátky cca 2 cm, necháme marinovať v zmesi z kefíru, horčice, soli a čierneho korenia.
Kúzlo tohto receptu je v kombinácii chrumkavej kože ryby a krehkej prílohy. Postupujte podľa návodu, špeciálne pri príprave ryby. Môžete použiť dúhového pstruha s kožou, alebo lososa s kožou.